Zabava

U prodaji karte za dugoočekivani domaći film “EFEKAT LEPTIRA”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da su ulaznice dugoočekivanog filma režisera Admira Buljugića i producentske kuće Naš Film “EFEKAT LEPTIRA”, za projekcije 14. decembra koje će ozvaničiti i početak distribucije, u prodaji od DANAS!

Ulaznice u prodaji mogu se kupiti na blagajnama u sljedećim kino dvoranama širom BiH:

Cineplexx Sarajevo, CineStar Sarajevo, Kino Novi Grad Sarajevo, CineStar Mostar, Cineplexx Plaza Mostar, CineStar Tuzla, Cineplexx Palas Banja Luka, CineStar Banja Luka, CineStar Zenica, CineStar Prijedor, CineStar Bihać, Dom omladine Zvornik i gradovima “Mreže nezavisnih kino prikazivača”: Žepče, Tešanj, Gradačac, Tomislavgrad, Posušje, Kakanj, Goražde, Maglaj, Novi Travnik, Ilijaš i Cazin.

Obezbjedite svoje ulaznice na vrijeme i pogledajte u našim kinima, priču koja će vam kroz mnoštvo nepredvidivih, duhovitih, ali i stresnih situacija pokazati kako različitosti funkcionišu kada imaju isti cilj.

Film “Efekat leptira” na redovne repertoare naših kina stiže 14. decembra.

O FILMU:

Od reditelja i scenariste Admira Buljugića koji je ogromnu pažnju BiH javnosti privukao svojim prvim dugometražnim igranim filmom „Reket“ , dolazi nam prva BiH akciona drama „Efekat leptira”, priča koja će vam kroz mnoštvo nepredvidivih, duhovitih, ali i stresnih situacija pokazati kako različitosti funkcionišu kada imaju isti cilj.

Glumac Dino Glavan se sastaje sa Rikijem i Benjaminom, svojim starim prijateljima koje nije vidio već dugi niz godina, od kojih saznaje da Lela, žena njihovog preminulog prijatelja Mirze, odnedavno živi kod njenih roditelja, pošto je Abakus Invest banka koja je imala imala hipoteku nad porodičnom kućom u kojoj je Lela živjela sa svojom kćerkom i bolesnim svekrom, oduzela njihovu kuću jer nakon što je ostala bez zaposlenja, Lela nije mogla da plaća mjesečne rate za kredit. Riki obavještava Dinu da su on i Benjamin odlučili da opljačkaju Abakus Invest banku i da sa opljačkanim novcem iz banke otkupe kuću koju banka namjerava prodati putem javne licitacije. Pozivajući se na prijateljstvo i na njihovu obavezu da pomognu porodici njihovog dragog prijatelja, Riki i Benjamin zahtjevaju od Dine da se i on uključi u akciju, te konkretno pomogne u realizaciji plana pljačke banke tako što će iz Narodnog pozorišta u kojem je Dino zaposlen, dobaviti nekoliko umjetnih perika, brada i brkova, koje bi Rikiju i Benjaminu poslužile da se bolje kamufliraju tokom pljačke banke. Dino pokušava da odvrati Rikija i Benjamina od njihovog plana, ali nakon žestokog pritiska i upornog nagovaranja od strane Rikija i Benjamina, Dino na kraju popušta, te pristaje da im pomogne…

Glavne uloge u filmu tumače: Mirvad Kurić iz Sarajeva, Damir Mahmutović iz Tuzle i Saša Oručević iz Mostara; dok se u ostalim ulogama pojavljuju: Josip Pejaković, Mediha Musliović, Mirza Mušija, Faketa Salihbegović-Avdagić, Ivana Perkunić i drugi.

Trailer pogledajte na linku:Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno