Info

U potrazi ste za poslom? Posjetite Virtualni sajam karijera i znanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U potrazi ste za poslom? Posjetite Virtualni sajam karijera i znanja – Od 11. do 18. oktobra na adresi www.dankarijera.com održava se najveći regionalni online sajam za zapošljavanje, u organizaciji tri najposjećenija portala za zapošljavanje u regionu –Posao.ba (Bosna i Hercegovina), Infostud.com (Srbija) i MojPosao.net (Hrvatska).

Svake godine Sajam posjeti oko 250 hiljada tražitelja posla, a novina ovogodišnjeg Sajma su Webcast i Virtualni Hackaton.

Poslodavci i edukativne ustanove će se i ove godine predstaviti i imati priliku da regrutuju najbolje kandidate za svoje poslovanje, odnosno privuku nove polaznike iz BiH i regije. Kompanije i edukativne ustanove će u predstavljanju koristiti savremeni izložbeni prostor u 3D formatu te multimedijalne prezentacije, te će svi posjetioci sajma moći ostvariti direktnu komunikaciju sa izlagačima na sajmu putem chat-a.

Ovo je odlična prilika za sve koji žele da se informišu o poslodavcima i dodatnim edukacijama iz regije na vrlo fleksibilan način. Posjetioci sajma ne moraju fizički prisustvovati kao na klasičnom sajmu, a mogu ga posjetiti 24 sata dnevno u sedmici sajma, čime kvalitetnije raspoređuju svoje vrijeme i radne obaveze. Ova vrsta sajma ujedno daje snažan poticaj mobilnosti radne snage u tri susjedne zemlje, te ujedinjuje regionalno tržište rada i edukacije u virtualnom prostoru.

Regionalni izlagači ovogodišnjeg sajma su: Lidl, Addiko bank, Jadranka i Lafodia sea resort. Zlatni izlagači: UniCredit Bank dd Mostar, Kolektiv Recruitment, Srebrni izlagači: UniCredit Bank ad Banja Luka, Mann+Hummel BA dd, Alma Ras. Bronzani izlagači: Boreas, Kolektor CCL doo. Generalni medijski pokrovitelji: Faktor i Akta.

Svi koji žele da se informišu o kompanijama ili edukativnim ustanovama, pronađu dodatnu edukaciju ili se zaposle, neka posjete ovaj jedinstveni sajam od 11. do 18. oktobra 2017. na web stranici www.dankarijera.com.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno