Zenica

U posjeti Upravi policije MUP ZDK boravio direktor Sudske policije FBiH sa saradnicima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas, 07.11.2023. godine, u posjeti Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, boravio je direktor Sudske policije F BiH, Dženad Grošo sa saradnicima, kojom prilikom su se sastali sa policijskim komesarom, Gazić Admirom.

Policijski komesar Gazić Admir je zaželio dobrodošlicu cijenjenim gostima, te se zahvalio na posjeti. Tokom posjete govorilo se o međusobnoj saradnji ove dvije policijske institucije, problemima sa kojim se susreću u radu, te potrebi jačanja postojeće saradnje.

Komesar Gazić je takođe iskazao spremnost da se u okvirima utvrđenih nadležnosti, nastavi sa pružanjem podrške Sudskoj policiji u Federaciji Bosne i Hercegovine, a naročito prilikom sprovođenja osuđenih lica iz kazneno-popravnih ustanova do nadležnih sudova.

U svom obraćanju direktor Grošo se zahvalio na značajnoj podršci koju Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona pruža svim pripadnicima sudske policije prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, te napomenuo da će Sudska policija F BiH, shodno svojim nadležnostima i raspoloživim kapacitetima, nastaviti da ulaže maksimalne napore da odgovori svim izazovima u radu i osigura sigurno okruženje za rad pravosudnih institucija i nosilaca pravosudnih funkcija u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Na kraju sastanka je iskazano obostrano zadovoljstvo posjetom, te uvjerenje da će se nastaviti dobra i kvalitetna saradnja u cilju unapređenja efikasnosti i profesionalizma u postupanju obje agencije.

Odsjek za odnose sa javnošću, analitiku i planiranje



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno