Zločini

U Perinom Hanu i na Kamberovića polju pronađen speed, u ulici Potok marihuana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 13.05.2024. godine, u 14,55 sati, u ulici Potok, od strane lica O.S., rođen 2001. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod istog je pronađen jedan upakovan sadražaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Pronađena materija je oduzeta, a lice O.S. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 12.05.2024. godine, u 23,15 sati, u mjestu Perin Han, od strane lica N.A., rođena 1985. godine iz Visokog, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod iste je pronađen jedan upakovan sadražaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed. Pronađena materija je oduzeta, a lice N.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 13.05.2024. godine, u 21,00 sati, u ulici Aleja Šehida, od strane lica T.M., rođen 1999. godine iz Travnika, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog je pronađen jedan upakovan sadražaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, ukupne težine 9,25 grama. Pronađena materija je oduzeta, a lice T.M. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno