Zločini

U Peharama, Radakovu i Babinoj rijeci pronađena droga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 29.01.2024. godine u 16,45 sati u ulici Pehare izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” od strane lica S.T. (rođen 2005. godine) iz Zenice. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod istog je pronađen upakovan sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Pronađena materija je oduzeta, a lice S.T. lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Centar.

Dana 28.01.2024. godine u 23,50 sati u ulici Avde Smajlovića od strane lica E.D. (rođen 1980. godine) iz Zenice, počinjeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga ” kod kojeg je od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice pronađen jedan upakovan sadržaj biljne materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Pronađena materija je oduzeta, a lice E.D. lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 29.01.2024. godine u 16,10 sati u ulici Prve Zeničke brigade od strane lica Ć.K. (rođen 1995. godine) iz Zenice počinjeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” kod kojeg je od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije prilikom pregleda pronađen jedan upakovan sadržaj biljne materije i šest tableta, koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu. Pronađena materija je oduzeta, a lice Ć.K. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno