Zločini

U Peharama i Radakovu prilikom pretresa pronađena droga: Marihuana, spid i ekstazi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 07.03.2024. godine, u 00,20 sati, u ulici Pehare, od strane lica M.M., rođen 2002. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Pregledom izvršenim od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Speed”.

Pronađena materija je oduzeta, a lice M.M. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 07.03.2024. godine, u 16,55 sati, u ulici Avde Smajlovića, od strane lica N.R., rođen 1995. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Pregledom izvršenim od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Marihuana”.

Pronađena materija je oduzeta, a lice N.R. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 07.03.2024. godine, u 17,00 sati, u ulici Avde Smajlovića, od strane lica B.M., rođen 1997. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Pregledom izvršenim od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog je pronađena jedna tebleta zelene boje, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Exstazi”.

Pronađena materija je oduzeta, a lice B.M. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno