Zločini

U noći između subote i nedjelje: Dojavljeno da je postavljena bomba u Pivnici Libertas

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nepoznata osoba pozvala je Policijsku stanicu Centar Policijske uprave Zenica 1 pet minuta nakon ponoći između subote i nedjelje, te prijavila da se u Pivnici ‘Libertas’ u Zenici nalazi bomba, potvrđeno je portalu Zenicablog.

Nakon što su policijski službenici obaviješteni o bombi, na prelazu u noći subote na nedjelju, izašle su ekipe za kontradiverzionu (KDZ) zaštitu na lokaciju u ulici Školska, odnosno Pivnici ‘Libertas’ u sklopu Hotela ‘Dubrovnik’, a objekat je ispražnjen.

– Službenici su brzo reagovali i izvršena je provjera i KDZ pregled”, kazao je za Zenicablog portparol Uprave policije MUP-a ZDK Elvedin Fišek.

Nakon detaljnog pregleda objekta ustanovljeno je da se radi o lažnoj dojavi. O cijelom slučaju obaviješten je dežurni tužilac Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno