Nogomet

U nedjelju od 17,30 sati na Kamberovića polju NK Čelik – FK Jahorina, posljednje kolo prvenstva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik – FK Jahorina – Čelik narednu, ujedno i posljednju utakmicu u ovoj sezoni igra u nedjelju od 17:30 sati na stadionu Kamberovića polje protiv Jahorine.

Zajedno podržimo naše crno-crvene momke koji u posljednjih 13 utakmica znaju samo za pobjedu. Zanimljiva činjenica i podatak je da naša ekipa ima gol razliku od 46 postignutih i samo 6 primljenih pogodaka u zadnjih 13 utakmica.

Bit će ovo idealna prilika za sve navijače da našim momcima pruže veliki aplauz i podršku u zadnjoj prvenstvenoj utakmici u ovoj takmičarskoj sezoni, sezoni gdje smo pokazali čast, ponos i poštenje.

Čelik je Čelik, bez obzira u kojoj ligi igrao, ko protivnik bio i koji se na tabeli nalazio. To su najvjerniji navijači dokazali svim domaćim i gostujućim utakmicama u Kantonalnoj ligi ZDK, te ove sezone u Drugoj ligi Federacije BiH. Još jednom se zahvaljujemo svima onima koji su izdvojili svoje vrijeme i novac da budu vjetar u leđa našim Čeličnim momcima u ovoj sezoni, te vas pozivamo da ovo prvenstvo zaokružimo zajedničkom 14. uzastopnom pobjedom.

Svi na Kembridž – Čelik je vječan!

NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno