Info

U narednim danima još niže temperature

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas će u Bosni pretežno oblačno. Rijetko može padati veoma slab snijeg ili susnježica.

U većem dijelu Hercegovine pretežno sunčano. Više oblačnosti će biti na sjeveru Hercegovine.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između jedan i šest, na jugu od devet do 12 stepeni.

Biometeorološke prilike bit će lošije u prvom dijelu dana. Hladno i tmurno jutro širom zemlje, kod osjetljivih osoba uzrokovat će jačanje tegoba u vezi s njihovim bolestima. Dodatne probleme će stvarati i povremene, slabije sniježne padavine u Bosni a kiša u Hercegovini. Poslijepodnevni sati trebali bi biti malo ugodniji. Neophodno je provoditi mjere zaštite od niskih temperatura.

U većem dijelu zemlje u petak će biti pretežno sunčano vrijeme sa mrazom. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Tokom dana porast naoblake istoku i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab, uglavnom, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od minus sedam do minus jedan, na jugu od tri, a dnevna nula do šest, na jugu do 10 stepeni Celzijevih.

U subotu će u Bosni preovladavati pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovni prijepodne sunčano, uz postepeno naoblačenje tokom dana. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od minus pet do jedan, na jugu od tri, a dnevna nula do pet, na jugu do 10 stepeni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno