Zločini

U Margiti iz kuće ukradeni pištolj, narukvica i telefon, u Prvomajskoj motorna pila i mobitel iz “Opela”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Margiti iz kuće ukradeni pištolj, narukvica i telefon, u Prvomajskoj motorna pila i mobitel iz “Opela” – Na području Kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U ulici Margita, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica P.B., iz koje je tom prilikom otuđen pištolj i municija za isti, zlatna narukvica i telefon marke Philips. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U ulici Prvomajska, izvršena je teška krađa u putničko motorno vozilo marke „Opel“, registarskih oznaka M72-T-155, vlasništvo lica H.E., iz kojeg je tom prilikom otuđena jedna motorna pila i jedan mobitel marke Sony. Od strane policijskih službenika su poduzete mjere na rasvjetljavanju izvršenog krivičnog djela.

Zavidovići

U ulici Dr. Pinkasa Bandta, od strane nepoznatog lica je izvršeno krivično djelo krađe u trgovinskoj radnji “Delta H”, vlasništvo lica M.H., kojom prilikom je iz kase otuđen novac. Od strane policijskih službenika Policijske stanice Zavidovići su poduzete mjere na rasvjetljavanju izvršenog krivičnog djela.

Usora

U dežurnu službu Policijske stanice Usora se obratio A.K. i prijavio da je u ulici Alibegovci, izvršena teška krađa u kuću vlasništvo lica I.S., iz koje je tom prilikom otuđena jedna motorna pila, električna freza i neutvrđena količina rakije. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Usora.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno