Zločini

U Lukovom polju pronađena marihuana, u Tetovu speed, a u Sarajevskoj ulici ukraden zlatni i srebreni nakit

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 30.09.2023 godine, u ulici Sarajevska, izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” iz kuće, vlasništvo T.B. iz Zenice. Tom prilikom je otuđena određena količina zlatnog i srebrenog nakita. Izvršen uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 01.10.2023 godine, u 00,15 sati, u ulici Tetovska, prilikom pregleda lica A.Š. (1994.) godine iz Zenice, pronađeno jedno pakovanje sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Speed”. Osumnjičeni je lišen slobode te je zavedena kriminalistička obrada, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 01.10.2023.godine, u 20,25 sati, u ulici Goraždanska, prilikom pregleda lica G.S. (1996.) iz Zenice, pronađena su dva pakovanja sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Marihuana”. Rad na dokumentovanju predmeta su nastavili istražitelji Odsjeka kriminalističke policije Policijke uprave I, uz upoznavanje dežurnog tužioca.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno