Zločini

U Dolači, Radakovu i u ulici Stjepana Radića pronađena droga prilikom pretresa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 05.11.2023. godine, u 04,05 sati, u ulici Stjepana Radića, od strane lica D.A. (rođen 1999. godine) iz Zenice izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Izvršenim pregledom navedenog lica od strane policijskih službenika policijske stanice Centar kod istog je pronađena jedna cigareta sa sadržajem zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 04.11.2023. godine, u 23,15 sati, u ulici Ćire Truhelke, od strane lica A.D. (rođen 1994. godine) iz Zenice izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Izvršenim pregledom navedenog lica od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog je pronađeno pet upakovanih sadržaja zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, težine 4,90 grama. Lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, te je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Dana 05.11.2023. godine, u 17,30 sati, u mjestu Dolača, od strane lica K.A. (rođen 1994. godine) iz Zenice izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Izvršenim pregledom navedenog lica od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj zeljaste materije i dvije tablete koje svojim izgledom asociraju na opojnu droguLice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, te je nad istim zavedena kriminalistička obrada.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno