Zločini

U Dobriljevu i u ulici Bulevar Kralja Tvrtka I prilikom pregleda pronađena droga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 14.02.2024. godine u 12,45 sati u ulici Bulevar Kralja Tvrtka I izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” od strane lica K.F. (rođen 2005. godine) iz Zenice.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod lica K.F. je pronađen jedan upakovan sadržaj biljne materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Lice K.F. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Centar.

Dana 14.02.2024. godine u 19,30 sati u mjestu Dobriljevo izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” od strane lica Š.K. (rođen 1999. godine) iz Zenice.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj praškaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Lice Š.K. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Centar.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno