Kultura

U četvrtak promocija knjige Nisvete Kozlić „Leptir: priče o nevidljivim krilima“

U četvrtak promocija knjige Nisvete Kozlić „Leptir: priče o nevidljivim krilima“ – U četvrtak, 25. oktobra sa početkom u 18 sati u Velikoj sali BZK Preporod Zenica će biti upriličena promocija knjige Nisvete Kozlić „Leptir: priče o nevidljivim krilima“. Nisveta Kozlić je odgajateljica nagrađivana od COI Step by Step za najinovativniji rad u ustanovama za predškolski odgoj i obrazovanje i ovo je njena prva zbirka priča namijenjena predškolskom i ranom školskom uzrastu djece. Knjiga je ujedno namijenjena da bude i bojanka, te je svaka priča prigodno  ilustrovana.

Knjiga „Leptir: priče o nevidljivim krilima“ je karakteristična što u bajkoviti svijet uvodi likove/ljude koje srećemo svakodnevno, te će na promociji biti prisutni stvarni likovi iz knjige, s kojima će se posjetiteljima imati priliku družiti. Također, knjiga prati odrastanje i svijet dječaka Ismaila Zulfića, koji je rođen bez ruku, a čija je prva odgajateljica bila upravo Nisveta Kozlić.

O knjizi će govoriti: dr. Aiša Smailbegović – Hadžihalilović, Merima Handanović i Nisveta Kozlić, a promocijom će moderirati Emina Šarić-Krajišnik.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem