Biznis

U četvrtak otvorenje preuređene dm prodavnice u TC Džananović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U četvrtak otvorenje preuređene dm prodavnice u TC Džananović  – U TC Džananović u Zenici, na adresi Aleja šehida bb, sutra će biti otvorena preuređena dm prodavnica u kojoj, na dan otvorenja, ali i u narednih nekoliko dana, kupce očekuje mnoštvo iznenađenja i pogodnosti. U ugodnom ambijentu kupci mogu potražiti željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, za bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane uz popust od -15% na ukupnu kupovinu u periodu od 14. do 16.11.

Na dan otvorenja pripremljena je ponuda 1+1 gratis proizvoda, a za svaku kupovinu kupci će na poklon dobiti dm ceker, dok će oni koji kupovinu obave u iznosu od 50 KM i više na poklon dobiti dm peškir. Svi kupci čiji iznos računa bude veći od 30 KM imat će priliku da učestvuju u kolu sreće i osvoje različite vrijedne poklone.

Bit će to dan i za uljepšavanje te će sve zainteresovane dame imati priliku za besplatno profesionalno šminkanje u periodu od 12 do 18 sati. I najmlađi će imati priliku za zabavu, u periodu od 13 do 19 sati kada ih dm poziva na druženje sa klaunom i maskotama iz crtanih filmova te sa animatorima za oslikavanje lica.

Povodom početka rada preuređene prodavnice do 21.11. dm je pripremio i nagradnu igru u kojoj najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je električni šporet gorenje i dm poklon paket, druga kuhinjski robot gorenje i dm poklon paket dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.

Radno vrijeme preuređene dm prodavnice u TC Džananović na adresi Aleja šehida bb, od ponedjeljka do subote je od 10 do 21 sat, a nedjeljom od 11 do 20 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno