Info

U BiH u narednim danima smanjenje oblačnosti, u subotu pretežno sunčano

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni danas pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini umjereno oblačno. U drugom dijelu dana, mogući su lokalni pljuskovi na istoku i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20, na jugu zemlje do 24 stepena.

Prema prognozi vremena, u četvrtak, 13. oktobra,u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno prijepodne. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Vjetar slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21, na jugu zemlje do 23 stepena.

U petak, 14. oktobra, u Bosni prijepodne oblačno vrijeme. U drugom dijelu dana smanjenje oblačnost. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna između 15 i 20, na jugu zemlje do 24 stepena.

Prvi dan vikenda u subotu, 15. oktobra, pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle i niskih oblaka. Vjetar slab promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna  uglavnom između 16 i 22 stepena, saopćeno je iz Odsjek za analizu i prognozu vremena FHMZBiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno