Info

U BiH narednih dana pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom i slabim snijegom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni i Hercegovini danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima prolazno slab snijeg, a u nizinama i slaba kiša. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, a na jugu do 11 stupnjeva.

Visina snijega u 07.00 sati (cm): Bjelašnica 137; Čemerno 43; Ivan-sedlo 31; Han Pijesak 22; Sokolac 16; Sarajevo-Bjelave 12; Gacko 7; Bihać 6; Mrkonjić Grad, Srebrenica 5; Livno 3.

U četvrtak, 2. februara, u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U nizinama sa slabom kišom, u višim područjima slab snijeg. Padavine se očekuju u drugom dijelu dana. Vjetar slab, prijepodne jugo, u drugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu do 4, a najviša dnevna uglavnom između 4 i 10, na jugu do 13 stupnjeva.

U petak, 3. februara, u Bosni i na sjeveru Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne lokalno u Bosni sa slabim snijegom. U većem dijelu Hercegovine vedro. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna uglavnom između 0 i 6, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

U subotu, 4. februara, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna između 2 i 8, a na jugu zemlje do 13 stupnjeva, saopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena FHMZBiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno