Info

U BiH narednih dana oblačno, temperature iznad prosjeka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dnevne temperature danas će se kretati od 10 do 15, na jugu do 17 stepeni Celzijusovih, u Sarajevu oko 13.

U Bosni i Hercegovini danas preovladavati umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme, dok je slaba i kratkotrajna kiša moguća u zapadnim područjima Bosne, prenosi Anadolu Agency (AA).

Vjetar slab do umjeren istočni i jugoistočni. Dnevne temperature kretaće se od 10 do 15, na jugu do 17 stepeni Celzijusovih, u Sarajevu oko 13.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH u nedjelju će takođe biti pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren prijepodne istočni i jugoistočni, a poslijepodne u skretanju na sjeverne smjerove. Jutarnja temperatura od dva do osam, na jugu od osam do 13, a dnevna od 13 do 19 stepeni.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od dva do sedam, na jugu od osam do 13, a dnevna od šest do 12, na jugu od 14 do 18 stepeni.

Za utorak i srijedu prognozira se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U srijedu poslijepodne ili u večernjim satima očekuje se kiša. U Hercegovini padavine mogu biti i intenzivnije. Jutarnja temperatura od dva do sedam, na jugu od šest do 11, a dnevna od 10 do 16 stepeni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno