Biznis

U Agenciji ZEDA privrednicima predstavljene mogućnosti saradnje s austrijskim preduzećima

U Agenciji ZEDA privrednicima predstavljene mogućnosti saradnje s austrijskim preduzećima – Danas, 23. aprila 2019. godine u Agenciji ZEDA održan je Info dan „Podrška bh. privrednicima da plasiraju svoje proizvode/usluge na tržištu austrije – posredovanje, zastupanje, strateška partnerstva, EU fondovi“.

Ovaj događaj upriličen je u okviru realizacije aktivnosti projekta BITNET/EEN pod COSME programom EU čiji je partner Agencija ZEDA.

ZEDA je Info dan organizovala u partnerstvu sa konsultantskom kućom iz Austrije GPS Konzept e.U., uz podršku Grada Zenice i u saradnji sa Udruženjem poslodavaca Zenica.

Ovom prilikom konsultantska kuća iz Austrije GPS Konzept e.U. predstavila je pakete usluga koje imaju za cilj podršku privrednicima iz BiH da plasiraju svoje proizvode/usluge i pronađu poslovne partnere na  tržištu Austrije.

Treba napomenuti da je predstavnica Austrije GPS Konzept e.U. zajedno sa osobljem Agencije ZEDA posjetila nekoliko zeničkih preduzeća čiji su predstavnici bili učesnici Info dana i izrazili interes za saradnju i detaljnije upoznavanje sa poslovanjem i mogućnostima saradnje.

Ovo je još jedan događaj koji ima za cilj povećanje konkurentnosti i internacionalizaciju poslovanja bh. preduzeća.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem