Info

Turizam PLUS na 22 televizijske kuće u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Organizacija ROTOR potpisala je ugovor sa 22 TV kuće/operatera o preuzimanju i reemitovanju TV serijala “Turistički ROTOR-Turizam PLUS”.

TV serijal “Turistički ROTOR-Turizam PLUS”, u produkciji ROTOR-a i TV kuće ELTA, predstavlja osvježeni medijski projekat ‘’Turizam PLUS’’. Temeljna odrednica ovog serijala je bogatstvo raznolikosti kutlurno-istorijske baštine i izvanredna atraktivnost očuvanog okoliša i prirodnih ljepota u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

Emitovanje turističkog TV serijala je jedna od aktivnosti u sklopu tromjesečne kampanje ‘’Laganini kroz BiH’’ kao sastavnog dijela projekta ‘’Digitalni turistički BH itinerer”, finasiranog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH.

U prvoj emisiji, od ukupno 38, predstavljeno je deset partnera projekta: Banja Luka, Doboj, Teslić, Žepče, Stari Grad Sarajevo, Istočni Stari Grad, Mostar, Konjic, Nevesinje i Ljubinje, zajedno sa izjavama koje su dali predstavnici gradova/opština/općina i Turističkih organizacija/zajednica.

Projekat ‘’Digitalni turistički BH itinerer’’ digitalizuje i promoviše turističke atrakcije u cilju povećanja broja stranih turista u gradovima/opštinama/općinama u Federaciji BiH i Republici Srpskoj uz upotrebu savremenih sredstava promocije putem QR koda, smart phone aplikacija i interneta. Emisiju ćete moći pratiti i putem društvenih mreža na Facebook stranici ’Turizam Plus’ i YouTube Kanalu ‘Turistički Rotor’.

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno