Nogomet

Tuka o zvižducima za Pjanića i Krunića: To su zlatni momci, BiH je uz vas

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka se oglasio povodom zvižduka navijača reprezentacije BiH upućenih Miralemu Pjaniću i Radetu Kruniću na jučerašnjem meču u kojem su Zmajevi izgubili od Finske.

Naime, reprezentativcima je upućen veliki broj kritika, a najviše ih je bilo na račun Pjanića koji je jučer u izostanku Edina Džeke nosio kapitensku traku.

Dvojac veznjaka je zamijenjen u 66. minuti, a umjesto njih su u igru ušli Luka Menalo i Mateo Sušić.

“Vrhunski sportisti, profesionalci koji zaslužuju veliku podršku i poštovanje za sve što su uradili i što rade za BiH. Zlatni momci. Bosna i Hercegovina je uz vas”, poručio je Tuka.

Podsjetimo, Zmajevi su jučer razočarali u Zenici te porazom 1:3 od Finske ostali bez šansi da se domognu baraža za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Već u utorak očekuje nas nova utakmica i to ponovo u Zenici. U posljednjem kolu kvalifikacija dočekat ćemo selekciju Ukrajine.

Autor: klix.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno