Zločini

Tuča u Kuli, jedna osoba zadobila teške, a dvije lake ozljede

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tuča u Kuli, jedna osoba zadobila teške, a dvije lake ozljede – Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u dva slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica.

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirano je pet krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (1), Policijske uprave II u Visokom (1), Policijske uprave III u Zavidovićima (2) i Policijske uprave IV u Tešnju (1).

Zenica

U mjestu Kula (Donje Babino), došlo je do međusobne tuče između lica A.S., sa jedne strane, te malodobnog K.K. i K.K., sa druge strane. Tom prilikom, K.K. je zadobio teške tjelesne povrede, dok su druga dva lica zadobila lake tjelesne povrede. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Zavidovići

U Ulici 35. divizije, izvršena je teška krađa u tržni centar “Planet”, iz kojeg je tom prilikom otuđen metalni sef u kojem se nalazila određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

U mjestu Stavci, izvršena je teška krađa u podrumske prostorije, vlasništvo H.B., iz kojih je tom prilikom otuđen agregat, te dvije bušilice i dvije brusilice. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Tešanj

Na lokalnom putu u mjestu Džemilić Planje, od strane službenika uniformisane policije zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo marke “VW Jetta”, registarskih oznaka A37-E-317, kojim je upravljao T.M. iz Tešnja. Izvršenim provjerama utvrđeno je da registarske oznake ne pripadaju navedenom vozilu. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno