Zabava

“Trolovi- bend na okupu” u kinima od 2. novembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAKON PRETPREMIJERNIH PROJEKCIJA ANIMIRANA AVANTURA „TROLOVI – BEND NA OKUPU“ STIŽE NA REDOVNI KINO REPERTOAR

Proteklog vikenda u odabranim kinima održana je pretpremijera filma „TROLOVI – BEND NA OKUPU“ (TROLLS BAND TOGETHER). Vatromet boja, iskri i šljokica najavio je najšareniji kino hit ove godine, Od četvrtka 02. novembra mališani širom BiH će moći uživati u ovom raspjevanom kino hitu.

O FILMU: U vrijeme praznika, budite spremni za uzbudljivo, šareno porodično okupljanje, kao nikada do sada. Anna Kendrick i  Justin Timberlake vraćaju se svojim ulogama u novom poglavlju blockbuster muzičke franšize studija  DreamWorks Animation  – TROLOVI – BEND NA OKUPU.

Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka (Anna Kendrick) i Zakeralo (Justin Timberlake) sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio dio njenog omiljenog benda Bro Zoune. Bend, ali i cijela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije vidio svoju braću.

Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog nevjerovatnog muzičkog talenta, kidnapovalo par podlih pop zvijezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.

Pored neobuzdane radosti karakteristične za TROLOVE i u ovom filmu čućemo neke nove ali i klasične pop hitove i imaćemo priliku da čujemo neke od najvećih zvijezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare.

Film će se prikazivati u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano na naš jezik

Trailer filma pogledajte putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno