Zenica

Trinaesta noć Cabaret Winter Festa u znaku premijerne promocije druge knjige Razije Čolaković “RAZOtkrivanje”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Trinaesta noć Cabaret Winter Festa u znaku premijerne promocije druge knjige Razije Čolaković “RAZOtkrivanje” – U četvrtak, 27.12.2018. sa početkom od 19:30, u Cabaret clubu, u okviru petog, jubilarnog, jedinog zimskog festivala nekomercijalnog tipa u regionu, u organizaciji braće Petrović, Ivana i Andrije, održat će se promocija druge knjige Razije Razo Čolaković. Svoju premijernu promociju knjige održat će upravo na ovom festivalu, budući da je bila i prošle godine učesnik sa promocijom svoje prve knjige “Leptir”.

Razija Razo Čolaković (34), rođena Cazinjanka, sa trenutnim mjestom boravka u Brčkom ima nekoliko zanimanja i gotovo u svakom je jednako aktivna. Ono što voli radi svim srcem ulažući maksimalne napore da pruži najbolje što zna. Ona je mualima, pjesnikinja, kolumnistica, marketing manager i make up artist. Razija je svestrana, kreativna, umjetnička duša kojoj su 24/7 nedovoljna da stigne uraditi sve što bi željela. Objavljuje svoju drugu knjigu “RAZOtkrivanje”, pa smo je upitali da nam nešto kaže o svojoj drugoj knjizi, koju će premijerno predstaviti u Cabaret clubu, u okviru “Cabaret Winter Festa”.
“Sve što sam ja, put od siromaštva, rata, odrastanja i iskušenja do danas. Neki bi rekli preko trnja do zvijezda. Ja kažem, preko teškog djetinjstva do godina kad sam naučila kako je za sreću dovoljno biti zahvalan Bogu. Samo zahvalan. Zvijezde su na nebu, ja sam na zemlji. Čvrsto na zemlji. O čemu vam pišem? Bit će vam jasno tek kad budete imali ovu knjigu u svojim rukama i sami razotkrijete sebe, jer knjiga govori o životu jedne djevojčice, koja je uz veliko siromaštvo i teško djetinjstvo, postala žena sa stavom, puna samopouzdanja i vjere u sebe. Tim putem postigla je to da je prate hiljade ljudi, da je motivacija i inspiracija mnogim ženama, ali i iritacija ovim drugima koji ne vole ničiji uspjeh. Knjiga se bavi inspirativno životom žene. Recenzije za knjigu “RAZOtkrivanje” pisale su:
Hikmeta Mehić, Lejla Tutić i Adisa Tufo”- kazala je za naš portal Razija.
Promocija je kao što smo napisali 27.12.2018. u Cabaret clubu koji se nalazi u zgradi Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, sa početkom od 19:30, a ulaz je slobodan kao i za ostale programe koje organizuju braća Petrović. Tu noć će se moći i kupiti knjiga Razije Razo Čolaković.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno