Ostali sportovi

Tri medalje za TKD akademiju Jale u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Tri medalje za TKD akademiju Jale u Sarajevu. Akademija Jale učestvovala je na  drugom kupu Federacije sa tri takmičara u formama. Osvojili smo jednu srebrenu medalju i dvije bronzane. Srebrenu medalju osvojila je Lamija Bektaš, dok su bronzane medalje osvojili Eldar Gulamić i Din Mahalbašić.
Trenutno naša akademija  sa svojih 120 učenika je na pauzi do avgusta. U avgustu počinjemo sa treninzima i ovim putem pozivamo sve  zainteresovane  nove kandidate  da se učlane i postanu dio pobjedničke ekipe. Nalazimo se u Međunarodnoj školi na Bilimišću svakim radnim danom od 18h.
Akademija je u ovoj prvoj polugodišnjoj sezoni napravila na desetine međunarodnih i državnih prvaka, izjavio je glavni trener Jasmin Mujanović Jale, majstor crnog pojasa 5.dan. Dođite trenirajte sa najboljim klubom u gradu i uvjerite se. Vaša Akademija


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno