Ostali sportovi

Tri igrača STK Mladost iz Zenice među osam najboljih seniora u BiH

Tri igrača STK Mladost iz Zenice među osam najboljih seniora u BiH – Proteklog vikenda, tačnije u nedjelju, u Foči su igrane kvalifikacije za TOP 8 najboljih seniora BiH (A i B grupa).

Najbolja četiri igrača sa rang liste su direktno plasirana na TOP 8 – A grupa, dok su se kroz kvalifikacije tražila još 4 igrača za A grupu (1-8. mjesto), te 8 igrača za B grupu (9-16 mjesto).

Nastupili su i članovi STK Mladost iz Zenice, te ostvarili odlične rezultate.

Konačan plasman:

Zahirović Kenan – STK “Mladost” Zenica
Dizdarević Mirza – STK “Mladost” Zenica
Gutić Edin- STK “Kreka” Tuzla
Mihajlović Luka – STK “Borac” Banja Luka

Navedeni igrači su se pridružili u “A” grupi, najboljim igrača sa rang liste, i to: Konjić Edin (STK “Mladost” Zenica), Aličić Armin (STK “Vogošća” Vogošća), Bobaš Ivan (STK “CM” Vitez), Marković Damjan (STK “Ormanj” Hadžići.

U “B” grupu plasirao se još jedan član zeničkog kluba, Šećibović Adin, što je za njega veliki rezultat, jer mu je takmičarska 2017/2018 godina prva sezona u kategoriji juniora.

“Ponosni smo da će na TOP-u koji je na rasporedu 18.11., među 8 najboljih igrača u BiH, nastupiti 3 igrača iz našeg kluba”, ističu iz ovog kluba.

sportzdk.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem