Naše

Trenutno stanje računa za Ajdina Žigonju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Trenutno stanje računa za Ajdina Žigonju – Naš sugrađanin Elvis Žigonja obavjestio je Zeničane o trenutnom stanju računa i o narednim akcijama za liječenje njegovog sina Ajdina – Ajde…

Na računu trenutno imamo oko 2.500 KM i sutrašnjom uplatom sa jučerašnjih akcija na kojima je bilo ukupno 2.000 KM mi ćemo imati cifru od 4.500 KM na računu..što je sigurno….

– Još jedna radosna vijest stiže iz Njemačke-Minhena, gospođa Sabina Rakovic želi pomoći Ajdinu i donirat će već sutra 5.000 KM i obećala je da će nas pratiti i podržavati koliko je god to moguće…Sabina osim finansijske pomoći salje autobus poklon paket samo za Ajdina i naravno nešto i za Emina…draga Sabina želim vam sve najbolje i vi steživi primjer da jos hvala Allahu ima dobrih ljudi. Mi vam se ne možemo dovoljno zahvaliti ali ćemo sigurno moliti dragog Allaha da vam podari sve najbolje i da vas i vaše najmilije čuva i podari lijepo zdravlje, da vam vašu pomoć ukabuli, amin, kaže Elvis.

Sa ovom uplatom mi ćemo imati ukupno 9.500 KM i sa uplatom od organizatora projekta ‪#‎svizazivot‬ koji vode Aldin Kajmakovic, Merima ZilicSemir Spahic od 2000 KM mi ćemo imati ukupnu cifru od 11.500 KM i nedostajat će nam još 2.000-3.000 za kontrolu ako Bog da i to ćemo uspjet sakupit.. ono što je bitno, a to je da mi akcije nastavljamo i kad uspijemo sakupit novac za kontrolu, jer nakon kontrole slijedi sigurno operacija koja će biti izuzetno skupa. Ono što je izuzetno skupo, a to je fiksator koji će biti najskuplji, te tim doktora NEUROHIRURG, ORTOPED I UROLOG, a svakom ćemo morat platit uslugu… Dakle akcija će biti puno, možda ćemo biti i naporni, ali sve za dobro našeg i vašeg ‪#‎Ajde‬
Budite uz nas… Voli vas ‪#‎AJDO‬



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno