Nogomet

Trening NK Čelik na Bilinom

Trening NK Čelik na Bilinom
Trening NK Čelik na Bilinom
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Trening NK Čelik na Bilinom – Nakon što su u ponedjeljak imali slobodan dan, fudbaleri zeničkog Čelika nastavili su sa treninzima na svom Bilinom polju.

Na jutrošnjem treningu nije bilo jedino Mahira Karića, koji je zadobio povredu mišića lista lijeve noge što bi moglo predstavljati veliki hendikep za crno-crvene pred tri predstojeće prvenstvene utakmice.

Za Čelik na Tušnju također neće moći nastupiti niti standardni prvotimac, Dženan Bureković, koji je sakupio tri žuta kartona te mora pauzirati naredno kolo. Marin Popović, član mlade reprezentacije BiH, u utakmici protiv Engleske je zadobio povredu aduktora, ali prema njegovim riječima postoji šansa da se do nedjelje dovoljno oporavi.

Za najavu utakmice protiv Slobode, zamolili smo Semira Bajraktarevića, koji je za Sport Centar rekao:

”Očekuje nas teško gostovanje i izrazito borbena utakmica. Svako od nas će dati svoj maksimum. Mnogo će nam nedostajati Mahir Karić za kojega mogu slobodno reći da je jedan od najboljih napadača Premijer lige. Mi ostali ćemo nastojati ostvariti pozitivan rezultat, što je za nas u ovom trenutku sve osim poraza. Idemo ekipi koja je pokazala i dokazala kvalitet, nisu slučajno u samom vrhu tabele. U prethodnim utakmicama sa slobodom smo pokazali da smo tvrd orah za njih, tako će biti i ovaj put. Idemo bez bijele zastave. Nadam se da ovaj put nećemo propustiti brojne prilike za pogodak kao što je bilo u utakmicama Kupa koje smo igrali protiv njih” , izjavio je Bajraktarević.

Napominjemo da je u toku reprezentativne pauze Stipe Barać dogovorio sporazumni raskid ugovora sa zeničkim premijerligašem. SC.sport



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno