Zenica

Trening centar “XTeam” Zenica i u novoj godini nastavlja sa svojim aktivnostima

Trening centar XTeam Zenica i u novoj godini nastavlja sa svojim aktivnostima
Trening centar XTeam Zenica i u novoj godini nastavlja sa svojim aktivnostima
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Trening centar “XTeam” Zenica i u novoj godini nastavlja sa svojim aktivnostima- Trening centar “XTeam” Zenica i u novoj godini nastavlja sa svojim aktivnostima.

Obavještavamo sve naše sugrađane i sugrađanke da počinjemo sa zimskim ciklusom INSANITY – Total Body Control programom za sve stare, ali i za nove polaznike.

Drugi ciklus programa će se sastojati od dinamičnih kardio i anaerobnih treninga koji imaju za cilj da polaznicima podignu kondicionu spremu na viši nivo, onima koji imaju višak kilograma da pomogne kod spaljivanja masnih naslaga, aktivnim sportistima da poveća mišićnu masu, te da generalno svim polaznicima podigne nivo fizičke spreme.

Grupni treninzi će okupljati polaznike oba spola, bez obzira na trenutnu fizičku pripremljenost i godine starosti. Prijaviti se mogu samo poptuno zdrave osobe, što ustvari predstavlja jedini uslov za ušešće u INSANITY – Total Body Control programu.

Treninzi će se održavati tri puta sedmično i to svaki utorak, četvrtak i subotu od 18:00-19:00 sati u prostorijama Trening centra “XTeam” Zenica koji se nalazi na adresi Mejdandžik broj 4 u Zenici.

Prijave traju do 2. februara 2017.g. kada je zakazan prvi trening i okupljanje.

INSANITY – Total Body Control program vodi Fadila Dila Alagić, instruktorica trening centra XTeam Zenica sa dugogodišnjim iskustvom u funkcionalnim treninzima, Workout, Pilates, Cardio, itd.

Prijave na program te više informacija o programu, tražiti na broj mobitela/Viber: 061 250 466 ili na facebook stranici: xteamzenica.

XTeam Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno