Ostali sportovi

Treći stonoteniski turnir u Areni

Press povodom 3. „Sportzdk Table tennis open“
Press povodom 3. „Sportzdk Table tennis open“
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Treći stonoteniski turnir u Areni – U press centru Arene Zenica održana je press konferencija povodom održavanja otvorenog prvenstva ZE-DO kantona u stonom tenisu pod nazivom 3. „Sportzdk Table tennis open“.

Prisutnim su se obratili Armin Mujkić, glavni i odgovorni urednik portala Sportzdk.ba i predsjednik UG „Sport Media“, Mustafa Dizdarević, predsjednik Stk Mladost Zenica, Edin Konjić, reprezentativac, član Stk Mladost iz Zenice i član ekipe koja je nedavno osvojila drugo mjesto u Premijer ligi BiH te Mehida Bešić ispred JZU Zavod za bolesti ovisnosti ZE-DO kantona. Moderator na pressu bio je Kenan Uzunović.

Armin Mujkić je najavio turnir i istakao da stonoteniski klub „Mladost“ iz Zenice i Udruženje građana „Sport Media“ povodom 26. juna, Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga, organizuju 3. „Sportzdk Table tennis open“.

Turnir će se održati u subotu, 25. juna sa početkom u 10 sati u Areni Zenica na centralnom terenu po drugi put zaredom.
O tehničkim detaljima ove manifestacije govorili su Mustafa Dizdarević i Edin Konjić, a o aktivnostima Zavoda za bolesti ovisnosti ZDK govorila je Mehida Bešić.

Turnir se igra u sljedećim kategorijama:

a) Top 12 Seniori, najbolji seniori BiH (po pozivu organizatora)
b) Top 12 Kadeti, najbolji kadeti u BiH (po pozivu organizatora)
b) Otvoreno prvenstvo za Veterane/ke-rekreativci: (preko 40 godina) – veteranke odvojeno)

Prijave se primaju do petka, 24. juna 2015. godine ili na dan otvaranja.
Ulaz u Arenu Zenica je slobodan.
Organizator će obezbjediti pehare, medalje, diplome kao i novčane nagrade za tri prvoplasirana takmičara po navedenim kategorijama, istaknuto je na pressu.

Da podsjetimo i prošle dvije godine zahvaljujući podršci partnera iz Stk Mladost, kao i Javne ustanove Zavod za bolesti ovisnosti ZDK i privrednih subjekata, na zadovoljstvo stotinjak učesnika uspješno je organizovan 1. i 2. Sportzdk Table tennis open.

E.Imamović

f8306333-714a-4891-a3af-f1a4d5262c3d



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno