Zenica

Treće međunarodno priznanje za rad škole “Ćamil Sijarić” Nemila

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ponosno ističemo da smo dobili Oznaku eTwinning škole za period 2023-2024. Od 233.000 škola u više od 40 država, samo je 4.448 škola dobilo ovo značajno priznanje. Od sedam osnovnih škola iz Bosne i Hercegovine, naša škola je jedina osnovna škola iz Zeničko-dobojskog kantona koja nosi ovu oznaku, kažu iz OŠ “Ćamil Sijarić” Nemila.

Ovo je treće međunarodno priznanje u posljednjih pet godina našem eTwinning timu, na čelu sa nastavnicom Zemirom Fajković-Đuvelek. Nagrada je to za rad i trud kojeg naši nastavnici ulažu u projekte, u rad sa djecom te u korištenje IKT alata u nastavi. Istu Oznaku dobili smo za period 2019-2020. i 2021-2022. godine.

Osim toga, rad na Platformi, koja je dostupna na više od 30 jezika, omogućio nam je da, kao pridruženi partneri, sarađujemo sa učenicima i nastavnicima iz Austrije, Slovenije, Italije, Španije, Portugala, Turske, Makedonije, Poljske, Armenije, Ukrajine, Azerbejdžana, Moldavije, Gane, Francuske, Belgije, Bugarske itd. Od 2022. godine eTwinningova zajednica djeluje unutar Evropske platforme za školsko obrazovanje (European School Education Platform), kažu iz škole.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno