Ostali sportovi

Treće Klupsko prvenstvo za peti rođendan KK Rei

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Treće Klupsko prvenstvo za peti rođendan KK Rei – Karate klub “REI” Zenica je održao 3. Klupsko prvenstvo na peti rođendan kluba. Podsjetimo, klub je osnovan 22.4. 2012. godine, na incijativu Nikole Neimarevića,  trenera našeg prvog trenera u klubu Eldina Džulića. Klub je nastupao širom BIH, te više puta na turnirima van BIH na četiri svjetska (Poljska, Italija, Srbija, Češka), te na dva evropska (Latvija, Njemačka).

Klub je u dosadašnjem radu osvojio ukupno 1.260 medalja, više puta su osvojeni pehari za najuspješniji tim i najbrojniju ekipu. Naši takmičari su više puta birani za sportiste Općine Kakanj, grada Zenice i ZDK. Klub je održao turnir u sali OŠ “Musa Ćazim Ćatić” u Blatuši, te je 130 članova nastupilo ispred kluba, te prijateljski klub “Patria”Prijedor i ” Fudoshin”Mostar, te je nastupilo 168 takmičara na turniru!

-Bilo je odličnoj druženje, te su takmičari pokazali odlično poznavanje karate kata, kao i borbi. Klub je počeo sa radom sa 15 učenika, dok danas broji preko 150 članova. Jedan smo od najuspješnijih klubova i najmasovniji u gradu!

Klub 28. maja organizuje i seminar u Zenici pod vođstvom velikog karate stručnjaka profesora i Shihana Enver Cakiqi 8. dan (tehnički direktor WTKA Karate Federacije).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno