Zabava

Treća knjiga iz kolekcije: Prvi put s Peppom Peppa u lunaparku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Treća knjiga iz kolekcije: Prvi put s Peppom Peppa u lunaparku- Zabavne i poučne slikovnice o prvim dječjim iskustvima

Kolekcija Prvi put s Peppom kreirana je u želji da djecu na zabavan i edukativan način pripremi i upozna sa svakodnevnim situacijama. Kolekcija sadrži petnaest knjiga i ovog četvrtka nas čeka treća knjiga iz kolekcije u kojoj se Peppa sa svojom porodicom i prijateljima nalazi u zabavnom parku. Da li će mama uspjeti da osvoji veliku pandu i ko će se uplašiti tobogana saznat ćemo u trećoj knjizi. Također, ona može biti lijep povod za smišljanje zabave u prirodi ili kod kuće, ali i razgovore na temu čemu se dijete raduje, a šta ga plaši kada je igra u pitanju.

Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u zabavnom parku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji! Prvu slikovnicu „Peppa kod zubara”, od 07.04.2022. pronađite na svim kioscima ili na www.tropik.ba po promotivnoj cijeni od samo 2,90 KM. Sve ostale slikovnice iz kolekcije bit će dostupne po super cijeni od 5,90KM.

Svakog četvrtka nova Peppina pustolovina!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno