Biznis

Tražite li idealan poklon za nekoga koga želite iznenaditi?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tražite li idealan poklon za nekoga koga želite iznenaditi? Dopustite da Vam SN Posteri pomognu s narednim poklonima. Među našim proizvodima možete pronaći personalizirane poklone za rođendan, vjenčanje ili poklon novopečenim roditeljima.

Svi naši proizvodi se mogu uraditi s osobnim podacima primaoca tako da se na kraju još više obraduju poklonu. Mi smo mladi kreativni dvojac koji radi na tome da uljepša Vaše domove sa posterima, satovima i kalendarima koji su jednostavni, a unose mnogo topline u domove.

Naši radovi nisu obične slike koje se mogu pronaći u bilo kojoj radnji, jer su naši radovi bazirani na ličnim podacima. Bila to imena voljene osobe, roditelja, pokloni za učitelje, šefove ili rođenja djece, sve su to unikantni detalji koji su neprocijenjivi. Naši radovi printaju se na posebnim kvalitetnim papirima.

Naravno, ne zaboravite i sebe počastiti personaliziranim SN proizvodom. Posjetite naš instagram profil: @sn_posteri Lajkajte našu stranicu na facebooku: SN Posteri Ili postanimo prijatelji na facebook profilu: SN Posteri



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno