Biznis

Travel FREE prvi izbor za ljubitelje brendova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Travel FREE je stigao! Europski lanac pograničnih dućana broj 1, u septembru protekle godine je otvorio svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj u Novom Varošu, samo par minuta udaljen od Gradiške i samo 74 km udaljen od Banjaluke.
S preko 50 trgovina duž 11 granica, Travel FREE inspirira ljude diljem Europe. To je vaše novo mjesto za nalaženje originalnih međunarodnih marki po niskim cijenama, velikog izbora žestokih pića, parfema, kozmetike, slatkiša, mode – i mnoštva posebnih ponuda.
“U januaru i februaru ove godine imamo posebnu akciju za naše kupce”, objašnjava Helena Sertić, voditeljica Travel FREE prodavaonice u Novom Varošu.
“Na cjelokupni asortiman parfema i kozmetike dajemo dodatnih 10 posto popusta na blagajni. Uz to kupcima iz BiH i Srbije je sigurno i zanimljivo, da surađujemo s Global Blue te da kupci imaju pravo na povrat PDV-a i na taj način uštede ponovo i do 20 posto!”
Travel FREE nudi svojim kupcima svaki mjesec nove akcije te je i do 50 posto povoljniji od ostalih trgovina unutar Hrvatske.
Prvoklasne prednosti za vas:
• 100 posto originalni brendovi. Do 50 posto povoljnije.
• Veliki asortiman. Niske cijene.
• Sva alkoholna pića u ekstra veličinama.
• Otvoreno 365 dana u godini.
Dođite i posjetite novu trgovinu Travel FREE u Novom Varošu, jer u Travel FREE ste uvijek pobjednik!
Travel FREE d.o.o.
Novi Varoš 35
35435 Stara Gradiška
Hrvatska
Telefon: +385 35 555 531
www.travel-free.eu



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno