Nogomet

Transfermarkt osvježio vrijednosti igrača iz Premijer lige

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Transfermarkt je “osvježio” vrijednosti premijerligaških fudbalera u standardnom potezu nakon nove godine, a najskuplji fudbaler lige ponovo je Andrej Đokanović iz Sarajeva.

Njegova vrijednost od 900 hiljada eura ostala je nepromijenjena, ali je smanjena vrijednost Nemanje Bilbije, te sada iznosi 800 hiljada eura.

Među tri najskuplja je i Mario Ćuže, koji sada vrijedi 700 hiljada eura, a iako se na listi nalazi njegov bivši saigrač Niko Janković, jasno je da on više nije premijerligaški fudbaler. Stoga se može reći da je četvrto mjesto rezervisano za veznjaka Željezničara Armina Hodžića, koji vrijedi 500 hiljada eura.

Na petom mjestu je Dal Varešanović sa 450 hiljada eura, koliko vrijedi i Bože Vukoja na šestom mjestu. Sedmi je Hamza Čataković sa 400 hiljada eura, a slijede Marijan Ćavar, Clerismario, Josip Ćorluka, Nemanja Anđušić i Daniel Avramovski sa identičnim iznosima piše sport1.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno