Zločini

Tragično: Ugledni zenički poduzetnik oduzeo sebi život

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Salko Džananović počinio samoubistvo- U popodnevnim satima u Zenici, saznaje Radio Zenit, Salko Džananović je počinio samoubistvo.

– U 14.35 sati policiji je prijavljeno da je osoba inicijala S. Dž. (1960) počinila samoubistvo u ulici Sestara Ditrih pucanjem iz vatrenog oružja. Na licu mjesta je konstatovana smrt osobe, a o svemu je obaviješten dežurni Tužilac. Uviđaj će obaviti pripadnici PU I Zenica – izjavio je za naš radio portparol Ministarstva unutrašnjiih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

Podsjećamo, Salko Džananović je važio za jednog od najuspješnijih Zeničana. On je sa svojom porodicom 29. februara 2008. godine otvorio shopping centar Džananović, kao i hotel Zenica koji se nalazi u njegovoj neposrednoj blizini.

Zbog zdravstvenih problema Salko se posljednjih godina povukao iz privatnog biznisa. Sredinom septembra 2022. godine Salko je prodao i shopping centar i hotel Zenica trgovačkom lancu Bingo.

Bio je jedan od najuspješnijih privrednika i uglednih Zeničana. Više informacija o komemoraciji i dženazi bit će poznato naknadno.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno