Biznis

VIDEO: Tradicionalna godišnja zabava za kupce PERO PARTY 2022. – ZENICA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U četvrtak 01.12.2022. godine u restoranu “TRUBADUR” u Zenici proslavljeno je 26. godina od osnivanja firme PERO Zenica d.o.o.

Veliki broj zvanica i uposlenika firme PERO uživao je u ugodnom druženju, lijepoj atmosferi i delicijama ljubaznog osoblja Trubadur, uz energičnu muziku  ROMANTIK BANDA.

U pozdravnom govoru, vlasnik i manager firme, Mladen Perić zahvalio se kupcima i partnerima na suradnji svih ovih godina i zaželio uspješnu narednu poslovnu godinu.

Rekao je da je za PERO ova godina, kada je otvoren i šesti PERO baucentar u Neumu, uprkos brojnim izazovima bila rekordna. Za to su prije svega zaslužni radnici, njih preko 120, koji su svojim zalaganjem osigurali rast kompanije u svim poslovnim segmentima. Planovi za 2023. godinu su napravljeni, a očekivanja su optimistična.

Druženje je potrajalo na radost i zadovoljstvo svih prisutnih do kasnih poslijepodnevnih sati, a dio atmosfere prenosimo  u galeriji fotografija.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno