Ostali sportovi

TK Start: Polaganje za viša zvanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TK Start: Polaganje za viša zvanja- Taekwondo klub START je organizovao redovno polaganje za viša zvanja u ovom sportu. Polaganje se održalu u prostorijama RK Bosna na drugom spratu. Polaganju je pristupilo preko trideset članova.

Kao i svaka dosadašnja aktivnost i ova je protekla u najboljem redu. Pokazane su dosad naučene vještine, a kao kruna same aktivnosti je bilo polaganje od devetog Geupa do prvog Geupa. Na zadovoljstvo svih prisutnih, najatraktivniji su bili naši pjetlići koji iako imaju tek od četiri do sedam godina su pokazale zavidne rezultate.

Zahvaljujemo se svim trenerima, roditeljima, VF Komercu na ustupljenom prostoru, jer bez podrške svih navedenih ovo polaganje ne bi bilo na ovako zavidnom nivou.

Ova je bila zadnja provjera pred odlazak na takmičenje u Štutgart, Njemačka, na kojem će Taekwondo klub START učestvovati sa šest članova, a to su Mirza Duranović, Adna Džin, Tajra Tašić, Elmin Šuvalić, Eldar Bošnjak i Rijad Čančar

Uprava Taekwondo kluba START



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno