Biznis

Tjestenine “Salčinović” još kvalitetnije i u novom pakiranju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tjestenine “Salčinović” još kvalitetnije i u novom pakiranju – Zenička firma “Salčinović” među rijetkim je privatnim biznisima koja se može pohvaliti sa više od pola stoljeća tradicije, odnosno 53 godine uspješnog rada. Tradicija i kvalitet osnovne su odrednice prema poslu kojima se bave uposlenici ove firme. Prošli su kroz razne sisteme poslovanja i uvijek bili primjer dobrog i kvalitetnog rada, te čuvanja tradicionalnih vrijednosti.
Ipak, odnedavno i kod Salčinovića imamo promjene. Srećom – pozitivne!

“Preduzeće Salčinović je nedavno nabavilo novu modernu mašinu za proizvodnju i pakiranje tjestenine koja je već godinama od strane kupaca prepoznata kao visokokvalitetna, tako da sada možemo predstaviti i novo pakiranje i novi vizualni identitet naših tjestenina koje kupci pored naših prodajnih mjesta mogu pronaći u svim većim tržnim centrima u BiH”, kazao nam je Rasim Salčinović, direktor firme PPUD Salčinović Zenica, nadaleko poznati Zeničanin koji je svojevremeno bio najmlađi privatni poduzetnik, kada je 8. januara 1964. u Zenici registrirao privatni obrt – ćevapdžinicu.

Predanim radom i zalaganjem, vodeći računa o tradiciji i kvalitetu, firma Salčinović je kontinuirano rasla tako da danas u Zenici osim pogona za proizvodnju hljeba, peciva i tjestenine, ima pet ugostiteljskih objekata, te po jedan restoran u Kaknju i Visokom, te veliki broj uposlenih, uz redovno izmirenje svih obaveza prema državi i radnicima. Kako saznajemo, uskoro očekuju da će preći i magičnu cifru od 100 zaposlenih.

U firmi Salčinović ističu da su posebno ponosni na to da se njihove tjestenine proizvode od domaćih, svježih i visokokvalitetnih jaja i brašna, te da im je uvažavajući tradiciju, kvalitet oduvijek na prvom mjestu. (E.Bašić/Naša riječ)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno