Info

TimoCom napravio portal za vozače kamiona

TimoCom napravio portal za vozače kamiona
TimoCom napravio portal za vozače kamiona
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TimoCom napravio portal za vozače kamiona- Propisi o zabranama vožnje za kamione u Europi su veoma složeni. U različitim zemljama zabrane vožnje za kamione važe na određenim putnim pravcima, putevima i dionicama autoputova i to u točno određenim vremenskim razdobljima.

Izgleda skoro nemoguće voditi računa o svim tim informacijama. Da ne bi tako ostalo, TimoCom je priopćio da je razvio pregledan portal o zabranama vožnje za kamione širom Europe, TimoCom TruckBan, koji je od sada dostupan na 14 jezika.

Ako se pogledaju samo propisi o zabranama vožnje za kamione u Nemačkoj, brzo se može zaključiti koliko ova tema može biti komplicirana. Na primer, nedjeljom i praznicima, u vremenu od 0 do 22 sata, tamo ne smiju prometovati kamioni s dozvoljenom ukupnom težinom od preko 7,5 tona, kao i kamioni s prikolicom. S druge strane, za vozila koja prevoze određenu robu postoje izuzeci.

Ako se ovi propisi prekrše, kazna je 120 eura. Pored toga, ovaj prekršaj može da tereti i vlasnika vozila, a u tom slučaju tarifa novčanih kazni predviđa da i on mora platiti kaznu u visini od 570 eura. Situaciju dodatno pogoršava i ljetna zabrana vožnje. Zbog nje kamioni s ukupnom dozvoljenom težinom od preko 7,5 tona, kao i kamioni s prikolicom, u periodu od 1. srpnja do 31. kolovoza subotom od 7 do 20 sati ne smiju voziti na pojedinim autoputovima i državnim putevima.

S obzirom na to da svaka Europska zemlja ima svoja utvrđena pravila za zabranu vožnje kamiona, teško je voditi računa o svemu. Sve se dodatno komplicira kada se dodaju međunarodne zabrane vožnje u ljetnom periodu tijekom raspusta. Tako misli i najveća transportna platforma u Europi i zbog toga sada pokreće TimoCom TruckBan, besplatni portal o zabrani vožnje za kamione širom Europe.

Ovdje se svi iz oblasti transporta i logistike mogu brzo, na 14 ponuđenih jezika, i u bilo kom trenutku informirati o zabranama vožnje za kamione širom Europe, koje vrijede vikendom, u tijeku ljeta i u sezoni raspusta. U tu svrhu je potrebno samo navesti željenu državu i eventualno datum, i odgovarajuće zabrane vožnje će se pojaviti u preglednom prikazu. TimoCom TruckBan je naročito zanimljiv za disponente i vozače kamiona. Ovaj portal služi kao podrška kod planiranja rute, a zahvaljujući optimizaciji za mobilne uređaje, i kao koristan izvor informacija za sve vozače na europskim putevima.

manager.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno