Zabava

The Ellen DeGeneres Show od 1. novembra u programu Face TV-a

The Ellen DeGeneres Show od 1. novembra u programu Face TV-a – Face televizija u okviru jesenje programske šeme, uz odlične autorske emisije, od 1. novembra počet će sa emitiranjem The Ellen DeGeneres Showa. Posljednju, 16. sezonu jednog od najpoznatijih američkih zabavnih talk šoua, koji je na malim ekranima debitirao 8. septembra 2003. godine, gledatelji u BiH imat će priliku pratiti u programu Face televizije od ponedjeljka do petka, u terminu od 21 sat.

Iako je 17. sezona već u pripremi, posljednje epizode bilježe najzabavnije trenutke ispunjene osmijesima najvećih svjetskih zvijezda i arhivskom editorijalu koji bilježi rekordnu gledanost.

Četrdesetominutni šou američke televizijske mreže NBC kombinacija je stand-up komedije, gostovanja muzičara i celebrityja iz svijeta šoubiznisa, a bavi se i svakodnevnim životom „malih“ ljudi, kao i toplim ljudskim pričama.

Zaštitno lice šoua je harizmatična voditeljica i nekadašnja stand-up komičarka Ellen DeGeneres, koja šouu daje specifičan pečat svojim kreativnim umijećem, humorom i originalnim pristupom gostima. Ellen DeGeneres u emisiji, koju će uskoro u programu FACE televizije moći pratiti i domaća publika, razgovara s najvećim zvijezdama današnjice i govori o najaktuelnijim temama.

Šou je od samih početaka emitiranja naišao na odobrenje publike i kritike, a višestruko je nagrađivan. Osvojio je čak 59 nagrada Dnevni Emmy, uključujući četiri Emmy nagrade za izvanredan talk šou, te šest nagrada u kategoriji  Dnevni Emmy za izvanredan zabavni dnevni talk show, nadmašivši na taj način rekord koji je držao šou Oprah Winfrey. Među nagradama i priznanjima koja su mu dodijeljena su i 17 People’s Choice nagrada.

Brojne zanimljivosti vezane su za ovaj program, među njima i da je njegov YouTube kanal trenutno na listi kanala sa najvećim brojem pretplata.

Na radost svih ljubitelja dobre večernje zabave i humora Face TV pobrinuo se da gledateljima u BiH svakog radnog dana obezbijedi trenutke odmora i opuštanja uz izvanredan i jedan od najgledanijih svjetskih zabavnih šou programa.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem