Ljudi

Teška sudbina Zeničanina Adnana Fetića: Srčani udar na pumpi u Austriji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Adnan Fetić koji je radio kao vozač u jednoj slovenskoj firmi, nalazi se na liječenju u Austriji, tačnije u bolnici u Grazu.

Pronađen je prije tri mjeseca na jednoj benzinskoj pumpi u Grazu, u kabini kamiona gdje je doživio srčani udar.

-Koliko volim ovaj posao, toliko volim dobro koje može da vlada ljudima, a kroz ovaj posao smo puno dobrote usadili – pišu na stranici Teretnjaci.ba.

U šoku i nevjerici je bio naš Adnan Fetić, koji je večeras nakon dužeg period ugledao svoju porodicu, poslije bolnog životnog iskušenja!

Naime, Adnan je prije tri mjeseca imao srčani udar na obližnjoj benzinskoj pumpi u Grazu gdje je pronađen u kabini. Tu mu je konstatovan srčani udar, gdje je povrđeno da dvije strane srca više ne funcionišu. Nakon hospitalizacije, uslijedio je i moždani udar.

Za priču o Adnanu smo relativno kasno saznali, nakon sto nam se obratila njegova porodica, koja je na njegovo liječenje potrošila i posljednje zalihe novca! Njihov apel je bio, mala pomoć, kako bi ga posjetili. Inače, Adnan je neko ko je radio kao vozač u slovenskoj firmi, koji je ujedno bio glavni i jedini izvor prihoda, kojim bi obezbijedio egzistenciju svojoj porodici.

Osiguranja nisu priznala situaciju koja je zadesila ovog čovjeka. Blago rečeno i firma je zanemarila njegovo stanje!

Zato smo mi tu! Naša armija provjerenih ali kvalitetnih ljudi je stala uz kolegu! Njihova želja je bila da posjete Adnana, da mu obezbijede osnovno! Večeras su njihove želje ispunjene!

Pored novčanih sredstava čiji iznos do sutra ne znamo, obezbijeđen je i smještaj u Grazu, nedaleko od bolnice!

Obzirom da je Adnanu ispričana sva priča o našoj objavi, o vašim komentarima podrške, dijeljenjima objave, vašem odazivu, Adnan je zajecao i zaplakao kao dijete…

Naša želja večeras bi bila, da nas Adnan ozdravi i vrati se u rodnu Zenicu! Sve naše akcije su do sada bile uspješne, sve naše želje su do sada imale pozitivan ishod.

UZ TEBE SMOO SVIII, ADNANEEEE!

Naše ceste su umorne i duge, naš hljeb je gorak i tvrd, ali ga u slasti jedemo i hranimo njime svoju djecu – objavili su na stranici Teretnjaci.ba.

(A.S. Hayat/Teretnjaci.ba)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno