Nesreće

Teška saobraćajna nesreća u Lašvi: Dvije osobe poginule na licu mjesta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teška saobraćajna nesreća u Lašvi: Dvije osobe poginule na licu mjesta- Kako je potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovalo jedno teretno i jedno putničko vozilo su poginule dvije osobe, dok se još dvije osobe nalaze u oštećenim automobilima.

“U saobraćajnoj nesreći u mjestu Lašva u kojem su učestvovalo teretno vozilo i putničko vozilo na licu mjesta su poginule dvije osobe, dok su dvije osobe povrijeđene i još uvijek nije poznat stepen povreda. Na terenu su ekipe policije, vatrogasaca i Hitne pomoći. Više informacije će biti poznato nakon što sektor kriminalističke policije sa dežurnim tužiocem obavi uviđaj. Saobraćaj je u potpunosti obustavljen.” izjavio je Samir Valentić glasnogovornika Uprave policije MUP-a ZDK.

Nesreća se dogodila oko 18h u Lašvi na magistralnom putu M-17, a na licu mjesta se nalaze policija, vatrogasci i pripadnici Hitne pomoći.

Zbog ove nesreće saobraćaj je u potpunosti obustavljen, a više detalja o samom uzroku nesreće će biti poznato nakon obavljenog uviđaja policijskih službenika.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno