Zločini

Teška krađa u INA benzinskoj pumpi Raspotočje

INA pumpa - razbojništvo foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teška krađa u INA benzinskoj pumpi Raspotočje – Na području ZE-DO kantona javni red i mir je narušen u 5 slučajeva, gdje je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede.

KRIMINALITET

Zenica

U ulici Sarajevska broj 99 izvršeno je krivično djelo teška krađa u prostorije benzinske pumpe “INA”. Tom prilikom otuđena je neutvrđena količina raznih kutija cigareta i čokoladica. Uviđaj izvršen od strane istražitelja PU I koji nastavljaju dalji rad na otkrivanju počinioca.

Maglaj

Ispred trgovine “NAIDA” vl. Mehinagić Džemala u Jablanici, općina Maglaj izvršeno je KD “Nasilničko ponašanje” i “Oštečenje tuđe stvari” od strane: H.S (1984),H.N(1987), H.S(1982), B.M(1981), B.A(1988), B.I(1997), prema licima I.G(1994), I.M(1994) i B.A(1978), na način da su iste fizički napali upotrebom fizičke snage i metalne palice te su polupali stakla na traktoru koje koristi I.M, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu. Upoznat dežurni tužilac. Uviđaj izvršen od strane istražitelja PS Maglaj. Lica lišena slobode narednog dana.

Žepče

U službene prostorije obratio se E.D nastanjen u ul. Anke Topić u Žepču i prijavio da je u toku noći izvršena krađa njegovog bicikla marke “Mounti bike Schot” sivo-crne boje a koje se nalazilo u dvorištu kuće. Službenici uniformisane policije sačinili službenu zabilješku.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području ZE-DO kantona dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, u pet SN, tri lica zadobila teške tjelesne povrede, pet lica zadobilo je lakše tjelesne povrede dok je jedno lice preminulo uslijed zadobijenih povreda.

STANJE I PROHODNOST PUTEVA

Na putnim pravcima na području ZE-DO kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja.

POŽARI I EKSPLOZIJE

Na području ZE-DO kantona nije bilo požara i eksplozija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno