Ostali sportovi

Teniski klub “Napredak” Zenica prezentirao svoj rad

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teniski klub “Napredak” Zenica je rješenjem Ministarstva za pravosuđe i upravu Zeničko-dobojskog kantona broj: 06-04/2-04-10301/21 od: 19.04.2021. godine upisan u registar udruženja i za veoma kratko vrijeme uz veoma skromnu podršku Grada uspio realizirati velike projekte. Sa novim vizijama i idejama kroz podsticanje djece i omladine, kao i društvene zajednice, uz entuzijazam i predanost Uprave teniski klub gradi čvrste temelje koje će Zenici donijeti neka bolja vremena u budućnosti za teniski sport.

Neki od projekata su:

  1. Dobivanje prostorija na korištenje na neodređeno i rekonstrukcija istih, gdje se članovi kluba, ali i svi zainteresirani mogu informirati o radu i aktivnostima kluba.
  2. Sustavno riješeno funkcioniranje kluba kroz Pravilnike i Odluke, te kao takav spada u rijetke klubove u BiH.
  3. Projekat “Napretkova škola tenisa” kao trajna kategorija od 2021. godine, te stvaranje boljih uvjeta kroz nabavku teniske opreme (Mašina za izbacivanje teniskih loptica).
  4. Formiranje web stranice kluba: tknapredakzenica.com putem koje će svi zaiteresirani moći dobiti informacije o radu i aktivnostima u klubu.

 

Kapitalni projekat u 2024. godini je izgradnja dvorane, koja će biti namjenjena isključivo za tenis, a koja će biti na raspolaganju teniskom klubu “Napredak” Zenica i teniskim rekreativcima.

Kao klub koji je već učinio velike korake za bolju budućnost tenisa u našem Gradu ovom prigodom pozivamo djecu i sve zainteresirane da postanu članovi Teniskog kluba „Napredak“ Zenica i kroz igru i druženje razviju svijest o tenisu kao sportu i njegovim vrijednostima.

PRIDRUŽITE SE I PODRŽITE RAD TENISKOG KLUBA “NAPREDAK” ZENICA.

UPRAVA TK „NAPREDAK“ ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno