Ostali sportovi

Teniski klub Napredak organizuje turnir za dječake i djevojčice do deset godina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teniski klub „Napredak“ Zenica je udruženje u svojim počecima, te je za relativno kratko vrijeme uspio realizirati velike projekate koji su od posebnog značaja za nastavak djelovanja.Klub je sustavno riješio registraciju svojih članova, donio Odluke i pravilnike o naknadama trenerima i visini članarine. Jedna od aktivnosti je i projekat organiziranja II. međunarodnog napretkovog teniskog turnira za djevojčice i dječake do 10 godina. Naše strateško opredjeljenje je da u godinama koje slijede natjecanje postane sportski brend našega kluba, Grada Zenice i naše države na kojemu će nastupati rekordan broj mladih tenisera, kako iz naše zemlje, tako i iz susjednih zemalja. Cilj je da u naš Grad dovedemo mlade tenisere, koji će se kroz vrhunski organiziran turnir upoznati sa teniserima iz drugih gradova i zemalja, te osjetiti naše gostoprimstvo.

Međunarodni turnir bi počeo tehničkom konferencijom 30.08.2023. godine, koja bi se održala u prostorijama teniskog kluba u ulici Branilaca Bosne 2 (Hrvatski dom Kralj Tomislav).Smještaj i dolazak natjecatelja iz susjednih zemalja je planiran za 01.09.2023. godine.Turnir je planiran za dane 02. i 03. 09. 2023. godine na teniskom kompleksu Kamberovića polja. Turnir se organizira za djevojčice i dječake do deset godina, te se odigravaju po preporukama ITF organizacije. Očekuje se sudjelovanje oko 80 teniskih nada iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, a izvješće s turnira bilo bi medijski propraćeno. Subota je rezervirana za kvalifikacijski dio turnira, dok je nedjelja rezervirana za natjecanje po skupinama (zlatna, srebrna, brončana i zelena).Prva tri mjesta po kategorijama će osvojiti robne nagrade, kao i diplome i pehare, a svi učesnici majice sa logom turnira.

Ovom prigodom pozivamo sve djevojčice i dječake do 10 godina da se odazovu na naš turnir, te se radujemo dolasku.

UPRAVATK“NAPREDAK” ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno