Biznis

TELEVIZOR VIVAX IMAGO LED TV-43UD95SM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TELEVIZOR VIVAX IMAGO LED TV-43UD95SM – Novi ULTRA HD televizor iz VIVAX-a donosi 4K rezoluciju te uz visoki dinamički raspon boja (HDR), doprinosi osjećaju da slika koju gledate, bude najbliža onome kako naše oko vidi svijet oko sebe. 4K tehnologija prikazuje 4 puta veću rezoluciju (4 puta više piksela) nego full HD rezolucija, što znači da su detalji puno oštriji i jasniji. Također i filmovi, fotografije te ostali sadržaji u full HD rezoluciji na UHD televizorima izgledaju bolje nego na manjim rezolucijama. Svi UHD televizori posjeduju SMART tehnologiju te koriste Android 5.1 operativni sistem.

Već u tvorničkim postavkama, televizor dolazi s bogatim paketom aplikacija s Google Store-a, a 1,5 GB RAM/8GB ROM memorije, omogućava da sve aplikacije te pregledavanje web stranica ili You Tube filmova rade brzo i glatko. Novi UHD TV ima i nCast, što je verzija Miracast tehnologije koja pomaže da povežete vaš TV i mobilni uređaj putem wi-fi konekcije, na način da sve što vidite na zaslonu svog mobitela možete vidjeti i na ekranu televizora, što otvara mogućnost za puno zabave u velikoj rezoluciji, bilo da igrate igrice ili pregledavate društvene mreže.

Televizor ima digitalni T2 te satelitski S2 prijamnik, a sve to dolazi upakirano u moderni tanki dizajn.

Sigurno se pitate ko je zaslužan za ovaj brend koji je sve popularniji na tržištu.

VIVAX je hrvatski brand, a proizvodnja televizora u Rugvici nedaleko od Zagreba garantira visoku kvalitetu izrade, čemu posebno doprinosi 100% kontrola kvalitete koja se prepoznaje kroz činjenicu da svaki pojedini televizor prije silaska s proizvodne trake provede još minimalno 4 sata na testiranju, kako bi krajnji korisnik bio potpuno siguran u kvalitetu VIVAX televizora.

Za više informacija i narudzbe pozovite nas na 032 221 654, Viber 061 202 061 ili klik na link:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno