Biznis

Telemach: Uživajte uz otključane kanale i Video klub!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Telemach: Uživajte uz otključane kanale i Video klub!- Praznici su najljepši u toplini doma uz porodicu, prijatelje i TELEMACH.

Zato, spremite se za sate uživanja, jer od 13.12.2022. do 17.1.2023.otključavamo dodatne kanale* i Video klub, a uz to simbolično darujemo i 2023 EON Kids daljinca najmlađim korisnicima.

Uživajte u otključavanim TV kanalima i naslovima iz Video kluba koje poklanjamo našim Telemach, EON van Telemach mreže i Total TV korisnicima i ove godine. Pored Nova Max i Nova Series prazničnu čaroliju u vaš dom donijet će najbolji filmski i serijski program Fox Movies, Pickbox i CineStar kanala, kao i otključani katalozi u okviru Video kluba.

Praznična magija donosi i specijalno iznenađenje – nove atraktivne naslove u okviru kataloga „Naš poklon“ za korisnike EON Full I EON Premium paketa*.

Da se prazničnim danima i poklonima najviše obraduju najmlađi odavno znamo, zato smo i za njih pripremili 2023 poklon primjeraka EON Kids daljinskog upravljača za najljepšu Novu godinu. Svi Telemach korisnici koji u okviru svojih paketa imaju EON Smart Box, mogu da se prijave za promotivan primjerak EON Kids daljinca putem MojTelemach portala ili aplikacije.

Neka novogodišnja čarolija počne!

Sretni praznici!

* Svi dodatni TV kanali bit će otvoreni automatski, osim kanala iz HBO, CINEMAX, HBO Premium i Zadruga paketa koji nisu dio promocije.

* Za korisnike EON Full i EON Premium paketa koji sadrže usluge televizije, interneta i telefonije, odnosno korisnike EON Full i EON Premium paketa koji sadrže usluge televizije i interneta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno