Info

Telemach telekomunikacijski partner hotel Grupacije EUROPE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Telemach telekomunikacijski partner hotel Grupacije EUROPE – Lanac ekskluzivnih i prestižnih hotela „Europa Group Hotels“u okviru kojih se nalaze hoteli „Europe“, „Holiday“, „Astra“, „Astra Garni“ i „Art“ odabrao je kompaniju Telemach za telekomunikacijskog partnera Grupacije u pružanju najnaprednijih servisa fiksne telefonije, interneta i digitalne televizije.

„Europa Group Hotels“ sa dugom tradicijom od 136 godina, bila je u potrazi za operaterom koji bi mogao odgovoriti najvišim tehnološkim potrebama Grupacije kojoj je cilj da svoje luksuzno opremljene sobe opremi najkvalitetnijim servisima na polju fiksne telefonije, interneta i digitalne televizije.

Nakon temeljite analize odlučeno je da kompanija Telemach zadovoljava sve kriterije „Europa Group Hotels“. Telemach je sada pružalac kablovske televizije u više od 633 soba, fiksne telefonije sa više od 1000 telefonskih brojeva, a sve hotele „Europa Group Hotels“ Telemach je uvezao i najbržim internetom u BiH. Telemach obezbjeđuje i jedinstvene i inovativne servise UNIFI na najfrekventnijim lokacijama hotela „Europe“ grupacije.

– Europe groups hotels je svojim poslovanjem postavila standarde hotelijerstva u BiH. Unaprijedili smo svaki segment u ovoj oblasti. Elegantne i prostrane sobe, veličine od 30 do 45 m², oduševljavaju prozračnim i toplim uređenjem, te spojem moderne tehnologije. Zbog toga smo insistirali da za partnera imamo kompaniju Telemach koja je sve naše sobe opremila digitalnom televizijom i super brzim internetom. Smatramo da je kompanija Telemach jedina u BiH koja svojim kapacitetima može pratiti našu viziju lidera u pružanju luksuznog doživljaja u hotelima grupacije Europa. – Rekao je Rasim Bajrović, generalni direktor lanca hotela „Europa Group Hotels“.

Kenan Đonko, CMO kompanije Telemach o saradnji Telemach-a i „Europa Group Hotels“ je izjavio:

– Uspostavljanjem saradnje sa „Europa Group Hotels“ Telemach je pokazao da može pružati najnaprednije usluge velikim i vrlo zahtjevnim privrednim sistemima kao što je lanac hotela Europa. Ova saradnja je i dokaz da IT rješenja Telemach-a garantuju uvijek sigurnost, efikasnost i unapređenje poslovanja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno